Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hirveetä herätä Renossa

Waking Up In Reno 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Var­hai­sen kes­ki-iän kyn­nyk­sellä kär­vis­te­levät avio­pa­rit läh­tevät lo­mal­le Re­noon ja jou­tu­vat vas­taa­maan vaiet­tui­hin ky­sy­myk­siin.

Var­hai­sen kes­ki-iän kyn­nyk­sellä kär­vis­te­levät avio­pa­rit läh­tevät lo­mal­le Re­noon ja jou­tu­vat vas­taa­maan vaiet­tui­hin ky­sy­myk­siin. Ai­he­va­lin­nal­taan hyvä. Roo­lit, vau­va­kuu­mei­nen Char­li­ze The­ron, kilt­ti avio­mies Pat­rick Sway­ze ja krii­siä elävä Na­tas­ha Ric­hard­son sekä tämän mies, tiuk­ka­pi­po BB Thorn­ton, ku­vaa­vat all ame­ri­can boys and girls -tyy­lin ih­mi­siä ja ih­meen rea­lis­ti­ses­ti. Har­vem­min jenk­ki­ko­me­dias­ta ajat­te­lee, että tämä voi­si ol­la mel­kein tot­ta. Siitä neljä täh­teä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman kohinainen kuva, joka saattaa loppupuolella pikselöityä soittimesta riippuen. Siisti ääniraita, muttei juurikaan tilatuntua. Ekstroihin on tallennettu 6 min. dokumentti, viisi poistettua kohtausta (13 min.), biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy