Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Trek VI - The Undiscovered Country - Special Edition

Star Trek 6: Tuntematon maa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.01
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: 5055025348748

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kap­tee­ni Kirk jou­tuu vas­ta­ha­koi­ses­ti ot­ta­maan ta­kaa­maan klin­go­nien kans­sa sol­mit­ta­va rau­han­suun­ni­tel­ma.

Kap­tee­ni Kirk jou­tuu vas­ta­ha­koi­ses­ti ot­ta­maan ta­kaa­maan klin­go­nien kans­sa sol­mit­ta­va rau­han­suun­ni­tel­ma. Tehtävä me­nee täy­sin pie­leen, ja Kirk pas­si­te­taan toh­to­ri Mc­Coyn kans­sa kai­vok­sil­le.
Sar­jan pää­polt­toai­ne, huu­mo­ri, sii­vittää elo­ku­vaa me­huk­kaas­ti eteenpäin. Sa­mal­la osa on yk­si vä­ki­val­tai­sim­mis­ta. Mur­haa­jan et­sintä ek­syy vielä sci­fi-dek­ka­rin­kin puo­lel­le.
Oh­jaa­ja Nic­ho­las Meyer osaa van­ha­na ket­tu­na hyö­dyntää kaa­no­nin mo­ni­nai­sia tee­mo­ja. Myös eri­no­mai­nen lisä­kas­ti pa­nee pa­ras­taan: Da­vid War­ner ja tos­ca­na-si­ka­rei­ta polt­te­le­va ka­me­lo­di, Iman. Ch­ris­tian Sla­ter te­kee ly­hyen ca­meon. Ch­ris­top­her Plum­mer pää­see pää­pa­hik­se­na si­tee­raa­maan Sha­kes­pea­rea, jo­ka kuu­los­taa klin­go­nik­si voi­mal­li­sel­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman erikoinen kuvasuhde. Laadukas kuva ja ääni. Tilantuntua luodaan tyylikkäästi. Kahdella levyllä, joten lisätoimintoja riittää. Ekstroihin on tallennettu ohjaajan kommenttiraita, triviaraita, 27+47+57+13 min. dokumentit, 44 min. haastatteluja, 5 min. vuoden 1991 ST-Convetionissa näytettyä ennakko-ohjelmaa, kuvagalleria, kuvakäsikirjoitusta, tiiseri ja traileri. Elokuvan suomenkielinen nimi näkyy vain kannen tarrassa. Mutta sarjan fanit arvostavat harvinaista elettä: lopputeksteissä nähdään päähenkilöiden nimikirjoitukset. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy