Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Trek VI - The Undiscovered Country - Special Edition

Star Trek 6: Tuntematon maa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.01
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: 5055025348748

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kap­tee­ni Kirk jou­tuu vas­ta­ha­koi­ses­ti ot­ta­maan ta­kaa­maan klin­go­nien kans­sa sol­mit­ta­va rau­han­suun­ni­tel­ma.

Kap­tee­ni Kirk jou­tuu vas­ta­ha­koi­ses­ti ot­ta­maan ta­kaa­maan klin­go­nien kans­sa sol­mit­ta­va rau­han­suun­ni­tel­ma. Tehtävä me­nee täy­sin pie­leen, ja Kirk pas­si­te­taan toh­to­ri Mc­Coyn kans­sa kai­vok­sil­le.
Sar­jan pää­polt­toai­ne, huu­mo­ri, sii­vittää elo­ku­vaa me­huk­kaas­ti eteenpäin. Sa­mal­la osa on yk­si vä­ki­val­tai­sim­mis­ta. Mur­haa­jan et­sintä ek­syy vielä sci­fi-dek­ka­rin­kin puo­lel­le.
Oh­jaa­ja Nic­ho­las Meyer osaa van­ha­na ket­tu­na hyö­dyntää kaa­no­nin mo­ni­nai­sia tee­mo­ja. Myös eri­no­mai­nen lisä­kas­ti pa­nee pa­ras­taan: Da­vid War­ner ja tos­ca­na-si­ka­rei­ta polt­te­le­va ka­me­lo­di, Iman. Ch­ris­tian Sla­ter te­kee ly­hyen ca­meon. Ch­ris­top­her Plum­mer pää­see pää­pa­hik­se­na si­tee­raa­maan Sha­kes­pea­rea, jo­ka kuu­los­taa klin­go­nik­si voi­mal­li­sel­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman erikoinen kuvasuhde. Laadukas kuva ja ääni. Tilantuntua luodaan tyylikkäästi. Kahdella levyllä, joten lisätoimintoja riittää. Ekstroihin on tallennettu ohjaajan kommenttiraita, triviaraita, 27+47+57+13 min. dokumentit, 44 min. haastatteluja, 5 min. vuoden 1991 ST-Convetionissa näytettyä ennakko-ohjelmaa, kuvagalleria, kuvakäsikirjoitusta, tiiseri ja traileri. Elokuvan suomenkielinen nimi näkyy vain kannen tarrassa. Mutta sarjan fanit arvostavat harvinaista elettä: lopputeksteissä nähdään päähenkilöiden nimikirjoitukset. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy