Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Valamiehet

Runaway Jury 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107880EAN: 6438044008852

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

”Oi­keu­denkäyn­tejä ei saa jättää va­la­mies­ten rat­kot­ta­vak­si”.

”Oi­keu­denkäyn­tejä ei saa jättää va­la­mies­ten rat­kot­ta­vak­si”.
A­me­rik­ka­lai­sen oi­keuskäytännön eri­koi­nen pe­rus­ta, maal­lik­ko, yh­dis­tetään mo­der­nin ih­mi­sen haa­voit­tu­vuu­teen tie­to­kan­to­jen vii­da­kos­sa. Ku­kaan ei ole kos­ke­ma­ton.
E­ri­no­mai­nen oi­keust­ril­le­ri up­pou­tuu ajan­koh­tai­seen ai­hee­seen, pi­meään ase­kaup­paan, jo­ta ase­teol­li­suus epä­suo­ras­ti edistää.
John Cu­sack on myyrä, Ge­ne Hack­man va­la­mies­kon­sult­ti ja Dus­tin Hoff­man idea­lis­ti­nen la­ki­mies. Hack­man ja Hoff­man eivät ole aiem­min näy­tel­leet sa­mas­sa elo­ku­vas­sa. Vas­ta myö­hem­min huo­maan, että tämä pe­rus­tuu John Gris­ha­min teks­tiin. Ih­meen tuo­reen tun­tuis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, mutta profiilit eivät ole kaikkein tarkimmat. Ääniraita keskittyy dialogiin, mutta osoittaa pontevuuttaan ajoittain. Ekstroissa kommenttiraita, kaksi poistettua kohtausta kommentein, kahden avainkohtauksen kommentit, 14+9 min. Hackman ja Hoffman –dokumentti sekä 4+12+6+5+5 min. dokumentit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy