Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Taistelu apinoiden planeetasta

Battle for the Planet of the Apes 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1973Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112716042

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­del­li­so­san kak­sois­lo­pun — teat­te­reis­sa näh­dyn lien­ny­tyskään­teen ja alun­pe­rin ku­va­tun ve­ri­sen anar­kian — jäl­keen epä­kii­tol­li­ses­ta al­kua­se­tel­mas­ta aloit­ta­va seik­kai­lu taan­tuu pe­rin sees­tei­sek­si il­tapäiväjännä­rik­si.

E­del­li­so­san kak­sois­lo­pun — teat­te­reis­sa näh­dyn lien­ny­tyskään­teen ja alun­pe­rin ku­va­tun ve­ri­sen anar­kian — jäl­keen epä­kii­tol­li­ses­ta al­kua­se­tel­mas­ta aloit­ta­va seik­kai­lu taan­tuu pe­rin sees­tei­sek­si il­tapäiväjännä­rik­si. Ce­sar on pa­lan­nut pa­si­fis­tik­si ja tämän ag­res­siot on siir­ret­ty go­ril­la­ko­men­ta­ja Al­dol­le, näi­den kah­den jou­tues­sa elo­ku­van ku­lues­sa yhä enemmän na­pit vas­tak­kain.
Ekst­rois­sa elo­ku­van toi­nen kä­si­kir­joit­ta­ja ker­too kuin­ka he päät­tivät siirtää ta­pah­tu­mat ruu­sui­sem­mil­le lin­joil­le ju­tel­tuaan elo­ku­va­sar­jan ni­meämättö­mien fa­nien kans­sa ja kuul­tuaan kuin­ka nämä pi­tivät api­noi­den viat­to­muu­des­ta. Ta­ri­nan oli määrä si­joit­tua api­noi­den pa­ra­tii­siin ja hui­pen­tua eep­pi­siä mit­to­ja ha­ke­vaan yh­tee­not­toon ih­mis­ten ja api­noi­den vä­lillä, mut­ta ma­dal­tu­nei­den tuot­to-o­do­tus­ten myötä myös elo­ku­van bud­jet­tia lei­kat­tiin an­ka­ral­la kä­dellä. Lop­pu­tu­lok­se­na on ko­vin mau­ton sun­nun­tai­kat­so­jien ko­sis­ke­lue­pi­so­di, jo­ka on­tuu kai­kil­la osa-a­lueil­la. Vain aiem­pien osien keräämä hyvä tah­to pitää tämän viih­dyttä­vien elo­ku­vien kir­joiss­sa.

Kuva & ääni

Asiallinen kuva on erottelevampi kuin edellisosan kohdalla, mutta samalla myös ilmeettömämpi. Ääniraita on tälläkin kertaa kiitettävää tasoa. Ekstroissa eristetty musiikkiraita, suppea kooste elokuvan synnystä (17 min.), reilu kattaus poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia (46 min.), traileri ja kuvagallerioita.

Ekstrat

Elokuva on tässä arvosteltu kaikki 8 tähänastista Apinoiden planeetta -elokuvaa sisältävältä boksilta. (IJ)
09/12/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy