Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Night at the Museum - haudan salaisuus

Night at the Museum: Secret of the Tomb 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112721237

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mu­seo­vah­din seik­kai­lut ma­gian pa­ris­sa jat­ku­vat Egyp­ti-ai­hei­sel­la epi­so­dil­la, jo­ka vie ryhmän his­to­rian to­muis­ta ka­ran­nei­ta va­hauk­ko­ja seik­kai­le­maan brit­ti­mu­seoon Lon­too­seen.

Mu­seo­vah­din (Ben Stil­ler) seik­kai­lut ma­gian pa­ris­sa jat­ku­vat Egyp­ti-ai­hei­sel­la epi­so­dil­la, jo­ka vie ryhmän his­to­rian to­muis­ta ka­ran­nei­ta va­hauk­ko­ja seik­kai­le­maan brit­ti­mu­seoon Lon­too­seen.
Y­li-i­melä ja huo­let­to­man aja­tuk­se­ton vauh­tie­lo­ku­va ei juu­ri yritä kli­seitä ja kar­ri­ka­tyy­rejä kum­mem­paa ta­ri­naa ker­toa tai hah­mo­ja esi­tellä, mut­ta myl­lyttää kui­ten­kin efek­ti­sir­kus­ta ja ca­meo-täh­tiä pal­kit­se­vas­ti. Sen­ti­men­taa­li­suu­del­la räis­kyvää seik­kai­lu­mieltä ta­saa­va elo­ku­va mais­tuu ko­koel­mal­ta you­tu­be-s­ket­sejä ja efek­ti­fir­man de­mok­lip­pejä, mut­ta pääa­sia lie­nee, että kei­tos mais­tuu. Ky­seessä on lo­pul­ta jok­seen­kin ai­kui­systäväl­li­nen las­ten- ja nuor­te­ne­lo­ku­va. Ja kuin­ka pa­ha elo­ku­va voi lo­pul­ta ol­la jos se saa kat­so­jan­sa har­kit­se­maan vie­rai­lua mu­seoon?

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva ja helppo ääniraita. Tarjolla on myös suomeksi dubattu ääniraita. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ja sarja koosteita. (IJ)
08/07/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy