Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Syysprinssi

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2016Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Future Film 
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

An­ja Kau­ra­sen ja Har­ri Si­ro­lan räis­kyvän in­to­hi­mois­ta tai­tei­li­ja­rak­kaut­ta tois­ta­va Syysp­rins­si on yh­den kär­jen elo­ku­va.

An­ja Kau­ra­sen ja Har­ri Si­ro­lan räis­kyvän in­to­hi­mois­ta tai­tei­li­ja­rak­kaut­ta tois­ta­va Syysp­rins­si on yh­den kär­jen elo­ku­va. Oh­jaa­ja Al­li Haa­pa­sa­lo kes­kit­tyy nuo­ren tai­tei­li­ja­pa­rin vä­li­sen rak­kau­den esittä­mi­seen. Luo­vu­tet­tuaan ker­ron­nas­taan pois kai­ken muun, voi­si luul­la, että rak­kaus­ta­ri­nas­ta kas­vai­si unoh­tu­ma­ton. Kah­den osaa­van pääo­sanäyt­te­lijän (Lau­ra Birn, Lau­ri Til­ka­nen) avus­tuk­sel­la elo­ku­van In­kan ja Ju­ha­nan vä­li­nen rak­kaus­ta­ri­na on näet val­mii­na esi­tettäväk­si.
Puit­teet ker­ron­nan la­ven­ta­mi­sel­le ovat ole­mas­sa. In­ka löytää oman tai­tei­li­janää­nensä suu­ren kir­jal­li­sen lah­jak­kuu­den muu­sa­na. Haa­hui­le­van, nar­sis­ti­sen egon lie­peissä oma tai­de syn­tyy mal­lik­kaas­ti. Ju­ha­nan koh­dal­la hul­lu rak­kaus vael­lut­taa tai­tees­ta etäämmäs, sai­rau­den piir­teet ha­vain­noi­daan. Ma­koi­sis­ta pa­la­sis­ta huo­li­mat­ta, Al­li Haa­pa­sa­lo ei saa elo­ku­vas­ta otet­ta ko­ko is­tun­non ai­ka­na. Riittävää näkö­kul­maa ei ole, ei sai­rau­den, ei rak­kau­den, ei anar­kis­ti­sen tai­tee­nuu­dis­ta­misp­ro­ses­sin ku­vaa­ja­na.
1980-lu­vun alun le­gen­daa­ri­nen Van­han Kup­pi­la ja sen in­toa räis­ky­nyt tai­tei­li­ja­jen­gi voi­si­vat luo­da kiin­toi­sat puit­teet sisällön­tuot­ta­mi­sel­le. Ste­reo­tyyp­pi­set taus­tal­la mö­li­sevät ka­ri­ka­tyy­rit jäävät kat­so­jal­le etäi­sek­si jouk­kiok­si. Ajan­ku­va­na­kin Syysp­rins­si on su­rul­li­nen esi­tys.
An­ja Kau­ra­sen omaelämä­ker­ral­li­seen ro­maa­niin pe­rus­tu­va Syysp­rins­si saa en­si-il­tan­sa 14. lo­ka­kuu­ta 2016. (VA)
20/10/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy