Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jäähyväiset tytöille

Kiss the Girls 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyy­likästä, mut­ta hie­man hen­getöntä sar­ja­mur­haa­ja-­jah­kai­lua.

Tyy­likästä, mut­ta hie­man hen­getöntä sar­ja­mur­haa­ja-jah­kai­lua. Mor­gan Free­man on tri. Jack Cross, po­lii­sip­sy­kiat­ri, jo­ka et­sii tällä ker­taa Ca­sa­no­va-ni­mistä nais­ten­jah­taa­jaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei ole aivan tarkimpia. Hieman kuvakohinaa ja detaljitkin värisevät välillä. 5.1-ääni elää voimakkaasti ja tarjoaa tilantuntua. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Gary Fleder
Pääosissa: Morgan Freeman
Tarina: James Patterson David Klass
Kuvaus: Aaron Schneider
Musiikki: Mark Isham

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy