Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hot Fuzz

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204730EAN: 5050582731750

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

"S­haun of the Dead":in te­kijöi­den po­lii­si­pa­ro­dia siirtää lon­too­lai­sen su­per­je­pa­rin maa­lais­kylään, jon­ka rau­hal­li­ses­ta elämästä löy­tyy yllättävän pal­jon dra­ma­tiik­kaa rat­kot­ta­vak­si.

"S­haun of the Dead":in te­kijöi­den po­lii­si­pa­ro­dia siirtää lon­too­lai­sen su­per­je­pa­rin maa­lais­kylään, jon­ka rau­hal­li­ses­ta elämästä löy­tyy yllättävän pal­jon dra­ma­tiik­kaa rat­kot­ta­vak­si. Teräväs­ti kir­joi­tet­tu ko­me­dia löytää her­kul­li­ses­ti huu­mo­ria po­lii­sie­lo­ku­vien kli­seistä ja pos­ket­to­mis­ta sat­tu­muk­sis­ta — eikä pok­ka tai tyy­li­ta­ju petä ker­taa­kaan. Haus­kin brit­ti­ko­me­dia mies­muis­tiin, ja gen­re­pa­ro­dioi­den jou­kos­sa puh­das­ta kul­taa.

Kuva & ääni

Kunnianhimoinen audiovisuaalinen toteutus saa nyt Blu-ray:llä arvoisensa kuosin. Kirkkaasti DVD:tä parempi kuva yltää kiitettävään terävyyteen ja näyttää väritoistoaan myöten kauttaaltaan levolliselta. Hanakan aggressiivinen ääniraita puhaltaa pölyt subbarista pienemmänkin tilaisuuden tullen ja liikkuu auttavasti myös tilassa.

Ekstrat

Runsaissa ekstroissa mm. ohjaajan ja Quentin Tarantinon kommenttiraita, ohjaajan ja Simon Peggin kommenttiraita, kaksi näyttelijöiden kommenttiraitaa, oikeiden poliisien kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, mokia, making of -henkisiä koosteita, trailereita, tv-spotteja, videoblogeja ja ohjaajan ensimmäinen poliisielokuva "Dead Right" (40 min.) dokkarin ja kahden kommenttiraidan kera. Sokerina pohjalle triviaa ja storyboardeja kuva-kuvassa-raitojen muodossa. Kaikkinensa levy tarjoaa reippaasti viihdykettä kokonaiseksi päiväksi. (IJ)
31/07/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy