Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Northanger Abbey

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 205853EAN: 6438044137352

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­ne Aus­te­nin nuo­ruustöitä et­sit­tiin kuu­mei­ses­ti kir­jai­li­jan kuo­le­man jäl­keen.

Ja­ne Aus­te­nin nuo­ruustöitä et­sit­tiin kuu­mei­ses­ti kir­jai­li­jan kuo­le­man jäl­keen. Yk­si tun­ne­tuim­mis­ta ja fil­ma­tuim­mis­ta on tämä, Nei­to van­has­sa lin­nas­sa. Ison ka­lii­be­rin aus­te­nia tämä ei to­ki ole, mut­ta tee­mat ovat her­kul­li­ses­ti jo nu­pul­laan.
Van­hoil­li­sia luok­kayh­teis­kun­nan nai­ma­kar­ke­loi­ta ir­vail­laan peh­meäs­ti. Oman maus­teen­sa tuo kir­jai­li­jan al­ter ego, nuo­ri tyttö, jo­ka on hul­laan­tu­nut goot­ti­lai­sen kau­hu­ro­man­tii­kan nyt­tem­min jo un­ho­laan vai­pu­neis­ta suu­ruuk­sis­ta. To­del­li­sia klas­si­koi­ta­kin mai­ni­taan, ku­ten lor­di By­ron, mut­ta esi­mer­kik­si tämän hen­gen­hei­mo­lai­sen Ma­ry Shel­leyn Fran­kens­tein il­mes­tyi vas­ta juu­ri en­nen Aus­te­nin kä­si­kir­joi­tuk­sen löy­ty­mistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Miellyttävän pehmeä ja rakeinen kuva luo 1800-luvun vaihteen tunnelmaa kuin köyhän miehen Barry Lyndonissa ikään. Ääniraita levittää takakanaviin pääasiassa taustahälyä ja musiikkia. Televisiolle kuvatuksi elokuvaksi tekniikka tuntuu kuitenkin korkeatasoiselta. Ei ekstroja. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy