Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Hunt

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ny­kyi­seen po­liit­ti­seen kah­tia­ja­koon kan­taa ot­ta­va ko­me­dial­li­nen sp­lat­ter-t­ril­le­ri The Pur­gen tuot­ta­jil­ta.

Ny­kyi­seen po­liit­ti­seen kah­tia­ja­koon kan­taa ot­ta­va ko­me­dial­li­nen sp­lat­ter-t­ril­le­ri The Pur­gen tuot­ta­jil­ta.
Haus­kan tästä ih­mis­metsäs­tys-e­lo­ku­vas­ta te­kee tap­pa­va juo­ni, jos­sa se­koi­te­taan sop­paan ka­ri­ka­tyy­rejä oi­keis­ton ja va­sem­mis­ton edus­ta­jis­ta, jot­ka vi­haa­vat toi­siaan siinä mää­rin että ai­noak­si vaih­toeh­dok­si jää pois­taa vas­ta­puo­let päi­viltä kek­se­liäitä kei­no­ja käyttäen. Ma­kaa­be­re­ja sket­sejä si­kiää kun elo­ku­va esittää omien ideo­lo­gioi­den­sa pi­ri­pin­taan as­ti täyttä­miä it­se­kes­kei­siä otuk­sia. Tämä po­liit­tis­ten sä­vy­jen tuon­ti ame­rik­ka­lai­seen mo­der­niin hul­lut­te­lu­kau­hui­lun gen­reen elä­voittää tätä muu­ten ideoi­den se­ka­mels­kas­ta kär­sivää tai­de­muo­toa.
I­ro­ni­nen kult­tuu­rik­ri­tiik­ki luo viih­dyttävän pa­ke­tin, jos­sa Hi­la­ry Swank esittää taa­tul­la tai­dol­la pa­his­ta ja muut­kin näyt­te­lijöistä ovat hil­peitä tai in­ten­sii­vi­siä oman psy­ko­lo­gi­sen lehmän­lan­nan täyttä­miä ka­ri­ka­tyy­rejä. Näin al­kaa Ul­ti­ma­te Hu­man Hun­ting Ex­pe­rien­ce.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen Blu-Ray kuva ja ääni. Lyhyitä dokumentteja kolme kappaletta. (EM)
22/11/2021

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy