Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Tappava ase 3

Lethal Weapon 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1992Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 5051892021616

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Saa­gan kol­mas osa li­puu aiem­paa ko­me­dial­li­sem­mil­le lin­joil­le.

Saa­gan kol­mas osa li­puu aiem­paa ko­me­dial­li­sem­mil­le lin­joil­le. Pa­ri­val­ja­kon dy­na­miik­ka toi­mii yhä ja heidän ympä­ril­leen ra­ken­net­tu ri­kos­jah­ti on kes­kin­ker­tai­sen kel­vol­li­nen, mut­ta ko­ko­nai­suus jää va­nut­tu­neek­si se­ka­sot­kuk­si. Useam­pi tem­paus hu­vit­taa, mut­ta ko­hee­sio on­tuu ja edel­li­so­sien tiuk­ka tun­nel­ma uu­puu. Me­no on nyt aiem­paa aja­tuk­set­to­mam­paa ry­mis­te­lyä.
Ky­seessä on elo­ku­van al­ku­peräi­nen leik­kaus. Pois­te­tut ja pi­den­ne­tyt koh­tauk­set kui­ten­kin löy­tyvät le­vyn ekst­rois­ta.

Kuva

Tasokas kuva on skarppi, värikylläinen ja läpeensä luonteva. Jälki yltää vaivattomasti teräväpiirron puolelle, eikä lopputulos juuri voisi ikäluokka ja formaatti huomioiden olla komeampi.

Ääni

Stingin ja Eric Claptonin teemamusiikki soi tyylikkäästi alkuteksteissä, dialogi soljuu puhtaasti ja sirkusmainen efektiraita tykittää sekin nyt hitusen aiempaa sulavammin.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, musiikkivideo, teaseri ja traileri. Elokuva on tässä arvosteltu osana kaikki neljä elokuvaa sisältävää boksia. Kyseessä on suomenkielisen tekstityksen sisältävä brittipainos. (IJ)
30/06/2021

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy