Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Taalat taskuun, Dick & Jane

Fun with Dick and Jane 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­pea, terävä ja her­kul­li­nen ko­me­dia tar­joi­lee kiis­tat­ta haus­kin­ta Jim Car­reytä pitkään ai­kaan.

U­pea, terävä ja her­kul­li­nen ko­me­dia tar­joi­lee kiis­tat­ta haus­kin­ta Jim Car­reytä pitkään ai­kaan. Suu­ry­ri­tyk­sen Pik­ku pr-ka­ve­ri nos­te­taan yllättäen vies­tinnän piik­ki­pai­kal­le, ja sit­ten piik­ki up­poaa li­haan. Fir­ma lu­his­tuu sisältäpäin ja sa­mal­la lep­poi­sa elämän­tyy­li lä­hiössä al­kaa mu­ren­tua hy­ker­ryttä­vin seu­rauk­sin. En­ro­nian ta­paus­ta tässä on pal­jon, mut­ta ei ex-no­kia­lais­ten­kaan tar­vin­ne ha­kea kau­kaa esi­ku­via. Kai­ken tämän ja myös si­joi­tus­lai­tos­ten ai­kaan­saa­man ta­lousk­rii­sin var­jos­sa tämä on tie­tys­ti hie­man kat­ke­ran­su­loi­nen ajan­koh­tai­suus.
Vit­siä re­vitään ne­rok­kaas­ti ja mo­nel­ta suun­nal­ta: vit­sit si­val­ta­vat mm. avion­nea, yri­tys­po­se­raauk­sen mie­lettö­myyttä, työttö­myyttä ja työn­ha­kua oi­val­taen — ja ele­gan­tein kir­pai­su tu­lee kun oma poi­ka suol­taa ta­lou­den­hoi­ta­jan kans­sa es­pan­jaa kuin omaa äi­din­kieltään. Kai­kes­ta on tar­jol­la näppärään ha­vain­noin­tiin pe­rus­tu­vaa sket­siä — ja to­ki myös pelkkään il­vei­lyyn. Tätä on tur­haan hau­kut­tu! Uu­del­leen­fil­ma­ti­soin­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja hyvä musiikkiraita. Ekstroissa hauska ja jopa informatiivinenkin kommenttirata (ohjaaja ja käsikirjoittajat Judd Apatow ja Nicholas Stoller), poistettuja kohtauksia (11 min.), perussarja mokia (3 min.) ja rehellisen hilpeä kooste lehdistötapaamisten kohokohdista (3 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy