Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Suspect Zero

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200147EAN: 5050582324624

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pik­ku­kau­pun­kiin siir­ret­ty FBI:n agent­ti Mac­ke­lway al­kaa saa­da vies­tejä pii­na­tul­ta selvännä­kijältä.

Pik­ku­kau­pun­kiin siir­ret­ty FBI:n agent­ti Mac­ke­lway (Aa­ron Eck­hart) al­kaa saa­da vies­tejä pii­na­tul­ta selvännä­kijältä (Ben Kings­ley). Mur­ha­tut ih­mi­set ja jä­te­tyt joh­to­lan­gat joh­ta­vat agen­tit teo­riaan, jos­sa yk­si kiin­ni­saa­ma­ton sar­ja­mur­haa­ja on syypää sa­toi­hin mur­hiin ympä­ri Yh­dys­val­to­ja. Kings­leyn roo­li­suo­ri­tus jää mie­leen, jäl­leen ker­ran.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvin kohinainen keskivertokuva. Hyvä ääniraita, vaikkei tilaa juuri käytetä. Puhaltimet saavat aikaan puistattavaa musiikkia. Ekstroissa viisi traileria. (VPT)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy