Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Warrior - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 485 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112750954

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Dea­dwood-­sar­jan Chi­na­town-­ser­kul­ta näyttävä ja tun­tu­va ri­kosd­raa­ma seu­raa 1800-­lu­vun San Fran­cis­coon saa­pu­vaa kii­na­lais­miestä, jol­la on oma ka­na ky­nittävänään uu­des­sa maail­mas­sa ja kyl­lik­si mar­tial arts -­tai­to­ja myös ky­nimään se.

Dea­dwood-sar­jan Chi­na­town-ser­kul­ta näyttävä ja tun­tu­va ri­kosd­raa­ma seu­raa 1800-lu­vun San Fran­cis­coon saa­pu­vaa kii­na­lais­miestä, jol­la on oma ka­na ky­nittävänään uu­des­sa maail­mas­sa ja kyl­lik­si mar­tial arts -tai­to­ja myös ky­nimään se.
B­ru­ce Leen kir­joi­tuk­siin poh­jaa­va seik­kai­lu ve­toaa kuo­sil­laan ja kou­kut­ta­vas­ti ava­tul­la miljööllään. Myös ta­ri­na löytää mu­ka­vas­ti lisävä­riä kii­na­lais­kort­te­lei­den oma­lei­mai­suu­des­ta ja sitä ympäröivän maail­man vas­ta­han­kai­suu­des­ta. Klaa­nien vä­li­nen kä­denvääntö on kynäil­ty hy­vin, vaik­ka Kum­mi­sedän tai Ga­me of Th­ro­ne­sin ta­sol­la ei tässä vielä lii­ku­ta­kaaan. Kun vielä pe­rio­di­miljöö ja tai­teil­lut tais­te­luo­siot on to­teu­tet­tu hy­vin on tässä pal­jon vas­ti­net­ta viih­denälkään.
Ko­ti­maas­saan Yh­dys­val­lois­sa sar­ja on jo jat­ku­nut 2. kau­del­leen Ci­ne­max-ka­na­val­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Ekstroissa osakohtaiset koosteet. Boksi sisältää kaikki 10 ensimmäisen kauden jaksoa kolmella levyllä. (IJ)
06/04/2020

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy