Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

How Do You Know

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 212 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 253643EAN: 5051160283470

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Reese Witherspoon ja Paul Rudd
Reese Witherspoon ja Paul Rudd
Paull Rudd on perheyrityksen pomo, jota viranomaiset alkavat hiillostaa
Paull Rudd on perheyrityksen pomo, jota viranomaiset alkavat hiillostaa
Isä (Jack Nicholson) ja poika (Paul Rudd), mutta pyhä henki on kateissa
Isä (Jack Nicholson) ja poika (Paul Rudd), mutta pyhä henki on kateissa
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon ja Owen Wilson
Reese Witherspoon ja Owen Wilson

Elokuva

Ro­mant­ti­nen ko­me­dia mie­hestä ja nai­ses­ta, jot­ka löytävät toi­sen­sa juu­ri kun mo­lem­pien elämät ovat tun­tu­neet lui­su­van lu­jim­paa alamä­keen.

Ro­mant­ti­nen ko­me­dia mie­hestä (Paul Rudd) ja nai­ses­ta (Ree­se Wit­hers­poon), jot­ka löytävät toi­sen­sa juu­ri kun mo­lem­pien elämät ovat tun­tu­neet lui­su­van lu­jim­paa alamä­keen. Ro­mans­si ete­ni­si suo­ra­vii­vai­ses­ti il­man mie­hen isän (Jack Nic­hol­son) ja rik­kaan kil­pa­ko­si­jan (Owen Wil­son nyt jo tyy­pil­li­sessä roo­lis­saan) osal­li­suut­ta.
Te­le­vi­sion Simp­so­nien tuot­ta­ja­na ja kä­si­kir­joit­ta­ja­na par­hai­ten tun­net­tu Ja­mes L. Brooks pa­laa sa­mal­le hu­na­ja­ki­pol­le, jos­ta mies vuo­si­kym­men ai­kai­sem­min am­men­si elo­ku­van "Elämä on iha­naa". Tuol­loin Jack Nic­hol­son pis­ti pa­ras­taan pääo­sas­sa, mut­ta nyt hä­net nähdään vain pie­nessä si­vuo­sas­sa. Van­has­ta huu­mo­ris­ta­kin on vain häiväh­dys jäl­jellä: sinällään pai­koin näppäräs­ti kynäil­lyt vit­sit lässähtävät ko­ko elo­ku­van kyntäessä syvällä ter­vas­sa. Sym­paat­ti­sis­ta näyt­te­lijöistä huo­li­mat­ta hah­mot jäävät kyl­mik­si, eikä ta­ri­na­kaan py­ri kun­nol­li­seen kaa­reen. Ras­kaut­ta­vin­ta on kui­ten­kin pon­ne­ton ja me­kaa­ni­nen ker­ron­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Korkeatasoinen kuva ja ääni. Seesteinen liki huomaamaton musiikkiraita ei ole tyypillistä Hans Zimmeriä. Ekstroissa ohjaajan ja kuvaussuunnittelija Janusz Kaminskin keskinkertainen kommenttiraia, ohjaajan ja Owen Wilsonin kommentit valikoituihin kohtauksiin (33 min.), poistettuja kohtauksia kommentein (30 min.), mokia (2 min.), making of (15 min.), ohjaajan ja säveltäjä Hans Zimmerin keskustelu (26 min.), käsikirjoitus ja drinkkiohje kommentein (2 min.). (IJ)
02/08/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy