Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

X-Men 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2003Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112705077

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Juos­ten al­ka­va kak­ko­so­sa pump­paa lisää ad­re­na­lii­nia suo­niin ja stea­rii­nia kyy­nel­ka­na­viin tar­joil­lak­seen sut­jak­kaa mu­tant­timättöä.

Juos­ten al­ka­va kak­ko­so­sa pump­paa lisää ad­re­na­lii­nia suo­niin ja stea­rii­nia kyy­nel­ka­na­viin tar­joil­lak­seen sut­jak­kaa mu­tant­timättöä. Lop­pu­to­hi­nois­ta tu­lee mie­leen Ter­mi­na­tor 3 ja Mat­rix, mut­ta sa­tu py­syy sinällään hy­vin omil­la rai­teil­laan. Ai­van yhtä mie­len­kiin­toi­nen tämä ei ole kuin ykkö­so­sa, mut­ta yltää kui­ten­kin vai­vat­ta pas­se­lik­si sar­ja­ku­va­seik­kai­luk­si.
Yh­dys­val­tain pre­si­dent­tiä vas­taan suun­na­tus­ta mu­tant­ti­hyökkäyk­sestä al­kaa ta­pah­tu­ma­vyyh­ti, jo­ka saat­taa en­ti­set vi­hol­li­set ti­lapäi­ses­ti sa­mal­le puo­lel­le. Mo­nes­sa elo­ku­vas­sa selkä­ran­ga­ton­ta tie­de­miestä näy­tel­lyt Brian Cox pää­see tässä­kin ve­te­lemään na­ru­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva pysyy huoliteltuna ja väritoistoaan myöten luonnollisena, joskin ilme on hieman siloiteltu. Häviötön ääniraita on hienosti efektisirkuksen tasolla. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa (mm. ohjaaja, kuvaussuunnittelija, käsikirjoittajia, tuottajia), making of -pätkiä ja valokuvia tarjoileva kaksikanavainen kuva-kuvassatoiminto ja Marvel-elokuvien trailereita. Yhdellä levyllä. Elokuva on julkaistu osana "X-Men and the Wolverine: Adamantium Collection" -boksia, jonka elokuvat arvostelemme oppaassa erillisinä. (IJ)
10/12/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy