Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

X-Men 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2003Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112705077

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Juos­ten al­ka­va kak­ko­so­sa pump­paa lisää ad­re­na­lii­nia suo­niin ja stea­rii­nia kyy­nel­ka­na­viin tar­joil­lak­seen sut­jak­kaa mu­tant­timättöä.

Juos­ten al­ka­va kak­ko­so­sa pump­paa lisää ad­re­na­lii­nia suo­niin ja stea­rii­nia kyy­nel­ka­na­viin tar­joil­lak­seen sut­jak­kaa mu­tant­timättöä. Lop­pu­to­hi­nois­ta tu­lee mie­leen Ter­mi­na­tor 3 ja Mat­rix, mut­ta sa­tu py­syy sinällään hy­vin omil­la rai­teil­laan. Ai­van yhtä mie­len­kiin­toi­nen tämä ei ole kuin ykkö­so­sa, mut­ta yltää kui­ten­kin vai­vat­ta pas­se­lik­si sar­ja­ku­va­seik­kai­luk­si.
Yh­dys­val­tain pre­si­dent­tiä vas­taan suun­na­tus­ta mu­tant­ti­hyökkäyk­sestä al­kaa ta­pah­tu­ma­vyyh­ti, jo­ka saat­taa en­ti­set vi­hol­li­set ti­lapäi­ses­ti sa­mal­le puo­lel­le. Mo­nes­sa elo­ku­vas­sa selkä­ran­ga­ton­ta tie­de­miestä näy­tel­lyt Brian Cox pää­see tässä­kin ve­te­lemään na­ru­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva pysyy huoliteltuna ja väritoistoaan myöten luonnollisena, joskin ilme on hieman siloiteltu. Häviötön ääniraita on hienosti efektisirkuksen tasolla. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa (mm. ohjaaja, kuvaussuunnittelija, käsikirjoittajia, tuottajia), making of -pätkiä ja valokuvia tarjoileva kaksikanavainen kuva-kuvassatoiminto ja Marvel-elokuvien trailereita. Yhdellä levyllä. Elokuva on julkaistu osana "X-Men and the Wolverine: Adamantium Collection" -boksia, jonka elokuvat arvostelemme oppaassa erillisinä. (IJ)
10/12/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy