Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Fighting Tommy Riley

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202642EAN: 7391970012098

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pik­ku­fes­ta­reil­la kruu­nat­tu nyrk­kei­lye­lo­ku­va ker­too nuo­res­ta nyrk­kei­lijä­lah­jak­kuu­des­ta, Tom­my Ri­leystä, jon­ka haa­veet am­mat­ti­lai­su­ras­ta eivät ota käyn­nis­tyäk­seen.

Pik­ku­fes­ta­reil­la kruu­nat­tu nyrk­kei­lye­lo­ku­va ker­too nuo­res­ta nyrk­kei­lijä­lah­jak­kuu­des­ta, Tom­my Ri­leystä (J.P. Da­vis), jon­ka haa­veet am­mat­ti­lai­su­ras­ta eivät ota käyn­nis­tyäk­seen. Tom­myn ol­les­sa val­mis an­ta­maan pe­rik­si van­ha kehä­ket­tu, val­men­ta­ja Gold­berg (Ed­die Jo­nes), kiin­nos­tuu mie­hestä kuin sat­tu­mal­ta.
Ur­hei­lud­raa­man kei­not ovat vähäi­set, tun­tei­siin ve­do­taan poik­keuk­set­ta sa­moin ta­voin. Me­nes­tystä edeltää poh­ja­kos­ke­tus. Ka­ris­maat­ti­nen val­men­ta­ja pu­huu nuo­ren mie­hen ympä­ri ja po­ten­tiaa­li­ses­ta me­nes­tyjästä kas­vaa muu­ta­kin kuin po­ten­tiaa­li­nen. Pe­rin­tei­nen rak­kaus­ta­ri­na vael­te­lee taus­tal­la hy­vin ar­vat­ta­vil­la po­luil­la. Muu­ta­ma herättävä koh­taus pois lu­kien rai­na toi­mii ai­noas­taan ur­hei­lue­lo­ku­vien suur­ku­lut­ta­jien vuok­ra­viih­dyk­keenä.
Ed­die Jo­nes joh­taa elo­ku­vaa, jos­kin het­kittäin ma­kei­le­val­la ot­teel­la. J.P.­Da­vi­sin kas­vot jäh­met­tyvät ajoit­tain kuin erään 1990-lu­vun ruot­sa­lai­sen toi­min­ta­san­ka­rin, ja pa­ka­rat on pak­ko esi­tellä pi­kai­ses­ti, ku­ten jo­kai­sen tun­te­man bel­gia­lai­sen nyrk­kien- ja jal­ko­jen­hei­lut­te­li­jan ta­pauk­ses­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Michael Fimognarin kamera liikkuu tyylikkäästi tarkkaillen. Ottelukuviin ei ole haettu turhaa vauhtia liian hätäisellä leikkauksella. Harmaa sävytys luo kuvalle jopa liiallista arvokkuutta, mutta sopii kuvastamaan kuntosaleja ja kerrostaloluukkuja. Vaisuhko 5.1 kaipaisi ääripäitä. Ekstroja ei ole. (VA)
06/11/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy