Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Exorcist – Special Edition

Manaaja 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha teat­te­ri­ver­sio on eh­dot­to­mas­ti pa­rem­pi ja tyy­likkääm­pi kuin uu­si Ver­sion You’­ve Ha­ve Ever Seen.

Kuva & ääni

Hyvä, paranneltu kuva verrattuna surkeisiin VHS-kopioihin. Varsinkin Max von Sydowin Irakin kohtaukset olivat ennen kovin suttuisia, mutta kaikki on nyt kirkasta ja terävää. Kuvattiin akatemiakokoon (1.37:1), josta rajattiin tarpeellinen (1.85:1) teatterilevitykseen. Myös ääniraita on restauroitu ja ajettu kuudelle kanavalle.

Ekstrat

Friedkinin esipuhe lisää elokuvan kestoa 124 minuuttiin. Toisella levypuoliskolla on BBC:n vuonna 1998 tekemä 77 min dokumentti ”The Fear of God”, jota ei ole uuden version mukana. Alkuperäinen casablancamainen loppu, ohjaajan ja kirjailijan kommenttiraita, haastatteluja, storyboardeja, tuotantoluonnoksia, 8 traileria ja 6 tv-mainosta. Harvoin on yhtä pelottavia faktaruutuja tehty: tosikertomus vuoden 1949 tapahtumista, jotka inspiroivat Blattya kirjoittamaan. Kaiken kruunaa hieno aukaistava kansi. R1-levy. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: William Friedkin
Pääosissa: Max von Sydow
Tarina: William Peter Blatty
Kuvaus: Owen Roizman
Musiikki: Steve Boeddeker
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy