Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Assassin (Point of No Return)

Koodinimi Nina 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­ras­ta tässä elo­ku­vas­sa on Ni­na Si­mo­nen mu­siik­ki, mut­ta senhän voi hank­kia CD:nä erik­seen­kin.

Pa­ras­ta tässä elo­ku­vas­sa on Ni­na Si­mo­nen mu­siik­ki, mut­ta senhän voi hank­kia CD:nä erik­seen­kin. Muu­ten Luc Bes­so­nin vuo­den 1991 La Fem­me Ni­ki­tan ame­ri­ka­ni­soin­ti on on­ne­ton te­ke­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Varsinkin alkupuoleltaan rakeinen kuva, myös myöhemmin, mutta se voi olla myös tarkoituksellista. 5.1-äänessä ei kuule mitään elämyksellisyyttä. Lisäksi sensuuri leikkasi tökeröllä tavalla. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy