Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kohtalon kalossi

The Man with One Red Shoe 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Heik­ko ver­sio alun­pe­rin rans­ka­lai­ses­ta ai­hees­ta, jos­sa kon­sert­ti­viu­lis­ti sot­ke­taan mu­kaan CIA:n va­koi­lu­ju­pak­kaan.

Heik­ko ver­sio alun­pe­rin rans­ka­lai­ses­ta ai­hees­ta, jos­sa kon­sert­ti­viu­lis­ti (Tom Hanks) sot­ke­taan mu­kaan CIA:n va­koi­lu­ju­pak­kaan. Edes hyvä kaar­ti ei riitä nos­ta­maan it­seään suos­ta: Lo­ri Sin­ger, Jim Be­lus­hi, Car­rie Fis­her, Char­les Dur­ning.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohinainen ja lievästi rakeinen kuva, yksiulotteinen ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy