Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Pahan mailla

The Presence 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS5.1
  EAN: 6438194049118

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

"B­lair Witch Pro­ject":in te­kijöi­den uu­sin ker­too van­haan mök­kiin metsän kes­kel­le lo­maa viettämään tu­le­vas­ta pa­ris­kun­nas­ta.

"B­lair Witch Pro­ject":in te­kijöi­den uu­sin ker­too van­haan mök­kiin metsän kes­kel­le lo­maa viettämään tu­le­vas­ta pa­ris­kun­nas­ta. Mö­kissä kui­ten­kin kum­mit­te­lee, jo­ten rau­hai­sa elo ei pää­se kauan jat­ku­maan.
Kau­nii­ta metsä­mai­se­mia lu­kuun ot­ta­mat­ta ei elo­ku­vaa voi pal­jon ke­hua. Juo­ni on erittäin ohut ja ta­pah­tu­mat pitkä­ve­tei­siä. Iso osa elo­ku­vas­ta on jää­nyt tyys­tin il­man dia­lo­gia, mikä toi­mii ai­noas­taan jos muu sisältö jak­saa pitää mie­len­kiin­toa yllä, eikä siitä ole tässä pel­koa. Mi­ra Sor­vi­no ja Sha­ne West te­kevät pääo­sis­sa hyvät näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set, mut­ta tämä ei kui­ten­kaan riitä pe­las­ta­maan elo­ku­vaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan ja äänen heikko laatu muistuttaa kasettiajasta erityisesti pimeissä kohtauksissa. Elokuvan juuret huomioiden tämä lienee juurikin ollut tekijöiden tavoitteena, mutta teräväpiirtoelämystä se ei lohduta. Ekstraton. (EM)
05/03/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy