Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Nyt bailataan! - Reunion Edition

Can't Hardly Wait 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1998Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: V-03881EAN: 5051160240879

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Näin keväällä su­vi­vir­ren ja päätös­juh­lien taas lä­hes­tyessä het­kel­li­ses­ti ajan­koh­tai­nen tei­ni­ko­me­dia jenk­ki­nuo­ris­ta, jot­ka ot­ta­vat kai­ken ir­ti yläas­teen vii­mei­sistä pip­pa­lois­ta.

Näin keväällä su­vi­vir­ren ja päätös­juh­lien taas lä­hes­tyessä het­kel­li­ses­ti ajan­koh­tai­nen tei­ni­ko­me­dia jenk­ki­nuo­ris­ta, jot­ka ot­ta­vat kai­ken ir­ti yläas­teen vii­mei­sistä pip­pa­lois­ta. Bi­lei­den tuok­sin­nas­sa nör­teistä tu­lee rocktäh­tiä, fu­taa­jat saa­vat ne­nil­leen ja suu­rim­mat rak­kau­det löy­tyvät van­hois­ta ystä­vistä. Jos ta­pah­tu­mat ja vit­sit tun­tu­vat en­nal­ta-ar­vat­ta­van tu­tuil­ta, niin elo­ku­val­la on tähän kui­ten­kin hyvä ar­mah­ta­va te­ko­syy: tämä teh­tiin jo yli 10 vuot­ta sit­ten, jol­loin osa ideois­ta saat­toi ol­la vielä tuo­rei­ta­kin. Sa­mas­ta syystä näyt­te­lijä­kaar­ti vi­li­see tut­tu­ja kas­vo­ja Sab­ri­na tei­ni­noi­das­ta Sel­ma Blai­riin, Jai­me Press­lyyn ja Jen­ni­fer Lo­ve Hewit­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Havaittavan rakeinen ja pehmeä kuva on lähempänä DVD- kuin HD-tasoa, mutta 90-luvun B-leffaksi jälki on kuitenkin kohtuullista. Häviötön TrueHD-ääniraita pääsee helpolla, vaikka elokuvan populaarimusiikilla ja ikivihreillä täytetty musiikkiraita onkin reippaasti keskivertokomediaa eloisampi. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa (alkuperäinen ja uusi), poistettuja kohtauksia (7 min.) ja kolme koostetta (51 min.). Lisäksi mukana on triviatekstitys elokuvalle, 90-luvun tietovisa ja musiikkivideo vaikkei näitä kannessa mainitakaan. Koosteet esitetään HD-formaatissa, mutta muutoin videot ovat SD-tasoa. (IJ)
22/05/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy