Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Deep Red

Profondo Rosso 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: 013131106992

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ve­ren­pu­nai­nen kau­hu on tun­nel­mal­taan upein Da­rio Ar­gen­ton kau­hu­teos.

Ve­ren­pu­nai­nen kau­hu on tun­nel­mal­taan upein Da­rio Ar­gen­ton kau­hu­teos. Uu­sin­ta­kat­se­lul­ta pa­ri seik­kaa: juo­nen al­kuo­san mee­dio on kuin suo­raan kop­sat­tu Hergén sar­ja­ku­vas­ta Tint­ti ja seit­semän kris­tal­li­pal­loa (1948), jo­ka tun­tuu ole­van ita­lia­lais­ten oh­jaa­jien lem­pial­bu­mi. Elo­ku­va muis­tut­taa en­tistä enemmän Mic­he­lan­ge­lo An­to­nio­nin Blowu­pia. Kun­nia­no­soi­tuk­ses­ta lie­nee ky­se, kos­ka Da­vid Hem­mings (*****) pääo­sit­ti mo­lem­pia.

Kuva, ääni & ekstrat

Aikaisempiin yritelmiin verrattuna upea kuva. Värit voivat välillä näyttää vaisuilta, mutta ainakin punainen näyttää paremmalta kuin missään aikaisemmassa versiossa. Uusi 5.1 -miksaus ei juurikaan käytä surround-kanavia tai matalinta bassoa. Musiikki toistuu kuitenkin hypnoottisemmin kuin koskaan. Dubbaukset ovat Argenton elokuvissa aina olleet surkeita. Nyt valittava on englannin- tai italiankielinen soundtrack. Huulisynkat ovat molemmissa tapauksessa epätarkat. Mukaan saatiin kohtauksia, joihin löytyi vain italialainen ääniraita. Ekstroissa 25th Anniversary -dokumentti (11 min.), jossa Argento kertoo, miksi hänen käsiään kuvataan aina elokuviensa murhakohtauksiin. Goblin-yhtye myös esittelyssä. Kaksi traileria. R0-levy. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy