Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Zorron legenda

The Legend of Zorro 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2005Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 201112EAN: 5051160215570

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Zor­ron toi­nen seik­kai­lu vetää kie­len en­tistä tiu­kem­min pos­keen, sillä nyt mie­hen täy­tyy pa­han­te­kijöi­den ojen­ta­mi­sen ohel­la pe­las­taa myös oma avio­liit­ton­sa, jo­ka on kat­kol­la vai­mon kylläs­tyt­tyä ai­nai­siin lu­pauk­siin uu­des­ta elämästä.

Zor­ron toi­nen seik­kai­lu vetää kie­len en­tistä tiu­kem­min pos­keen, sillä nyt mie­hen täy­tyy pa­han­te­kijöi­den ojen­ta­mi­sen ohel­la pe­las­taa myös oma avio­liit­ton­sa, jo­ka on kat­kol­la vai­mon kylläs­tyt­tyä ai­nai­siin lu­pauk­siin uu­des­ta elämästä. Poi­ka­mai­nen seik­kai­lu on sil­ti edel­leen hom­man ni­mi, ja sitä tässä huo­lel­la la­vas­te­tus­sa hu­pai­lus­sa riittää. Pi­tuut­ta tällä on to­sin va­ka­vam­man­kin elo­ku­van edestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Viitseliäs toteutus loihtii esiin siloteltua menneen ajan loistoa ja korkealentoisia stuntteja - ja Blu-ray toistaa molemmat ansiokkaasti. Lämpimän kultaisissa sävyissä kylpevä kuva on vakuuttavan yksityiskohtainen ja elävä, vaikka jälki jääkin keskimäärin aavistuksen pehmeäksi. Ääniraita kuulostaa dialogiltaan paikoin hieman lattealta, mutta muutoin anti on tehosteita ja musiikkiraitaa myöten iskevää. Ekstroissa ohjaajan ja kuvaussuunnittelijan viihdyttävä kommenttiraita, poistetttuja kohtauksia ohjaajan kommentein (10 min.), 2 kohtausta erinäisissä työvaiheissa ja erinomainen kokoelma koosteita elokuvan tekemisestä (40 min.). Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (IJ)
16/05/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy