Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kirjoitettu tähtiin

Only You 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­las­si­nen Hol­lywood -­rak­kaus­ta­ri­na nai­ses­ta, jo­ka on jo pik­ku­tytöstä saak­ka tien­nyt unel­mien­sa prins­sin ni­meltä, vaik­kei ole tätä vielä kos­kaan näh­nytkään.

K­las­si­nen Hol­lywood -rak­kaus­ta­ri­na nai­ses­ta (Os­car-pal­kit­tu Ma­ri­sa To­mei), jo­ka on jo pik­ku­tytöstä saak­ka tien­nyt unel­mien­sa prins­sin (Ro­bert Dow­ney, Jr.) ni­meltä, vaik­kei ole tätä vielä kos­kaan näh­nytkään. Eräänä päivänä tämä mys­ti­nen mies sit­ten soit­taa hä­nel­le Ve­net­sias­ta, ja kaik­ki muu saa jäädä hä­nen hypä­tessään seu­raa­val­le len­nol­le At­lan­tin yli.
Kaik­ki ta­va­no­mai­set kou­ke­rot kat­ta­va ta­ri­na ei ole pie­nimmässäkään mää­rin oma­peräi­nen, mut­ta Ita­lian ku­van­kau­niit mai­se­mat ja ren­non va­kaat näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set saa­vat sen tun­tu­maan tois­si­jai­sel­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Lisukkeina vain traileri (4:3/DD 2.0), 5 min. dokumentti ja faktaruutuja, vaikka levyn kannessa luvataan paljon muutakin. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy