Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

El Mariachi/Desperado

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993/1995Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.66/1.7
Ääniraita: Dolby Surround
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vaik­ka ky­sei­set vä­ki­val­ta­tans­sit eivät ai­van kii­tettä­viin täh­tiin ylläkään, ky­seessä on elo­ku­van teos­ta kiin­nos­tu­nei­den must-­han­kin­ta.

Vaik­ka ky­sei­set vä­ki­val­ta­tans­sit eivät ai­van kii­tettä­viin täh­tiin ylläkään, ky­seessä on elo­ku­van teos­ta kiin­nos­tu­nei­den must-han­kin­ta.
Ro­bert Rod­ri­guez ker­too seik­ka­peräi­ses­ti ekst­rois­sa, kuin­ka toi­min­tae­lo­ku­vas­ta voi­daan tehdä kor­kea­ta­soi­nen nk. shoest­ring -bud­je­til­la. Tästä näkö­kul­mas­ta mo­lem­mat tuo­tok­set ovat hämmäs­tyttä­viä saa­vu­tuk­sia. El Ma­riac­hi on luo­vem­pi, Des­pe­ra­do näyttäväm­pi.

Kuva & ääni

Edellinen on videolle kuvattuna toki rakeinen ja pehmeä, mutta kuvailmaisu tukee tarinan suttuista henkeä mukavasti. Ikävä kyllä kuvaa on kropattu alkuperäisestä 4:3-kuvaussuhteesta. Valikossa pitää muistaa painaa audioksi espanja, sillä muuten aloitat ohjaajan kommenttiraidan. Katso ehdottomasti 9 min. lyhytelokuva Bedhead (****), joka kuvaa mainiosti sisarusten välisiä suhteita.

Ekstrat

Desperado jää sisältään ontoksi. Ohjaajan pioneeritöiden omintakeinen huumori painuu väkivallan taakse. Sliipattu, upea kuva ja todellinen action-ääni. Mukana on takaumia El Mariachiin. Biografiat, traileri, kommenttiraita, kaksi musiikkivideota ja toimintakohtauksen anatomiaa. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Robert Rodriguez
Pääosissa: Antonio Banderas

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy