Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jerry Maguire - elämä on peliä

Jerry Maguire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si par­hais­ta ur­hei­lu­lef­fois­ta, vaik­kei tässä juu­ri ur­heil­la­kaan.

Yk­si par­hais­ta ur­hei­lu­lef­fois­ta, vaik­kei tässä juu­ri ur­heil­la­kaan. Ur­hei­lua­gent­ti saa pot­kut ja pys­tyy pitämään vain yh­den asiak­kais­taan.
Tun­ne­ta­sol­taan yllättävän hyvä elo­ku­va. Tom Crui­sen ja Re­nee Zel­lwe­ge­rin ke­mia pe­laa hy­vin. Cu­ba Goo­ding on hy­vin us­kot­ta­va näennäi­sen pin­nal­li­se­na täh­tenä ja vetää mek­si­ko­laissäes­tyk­sellä Mar­vin Gayen bal­la­din "W­hat's Goin' On".

Kuva, ääni & ekstrat

Ääniraita on muutenkin vaikuttava. Elokuva alkaa The Whon "Magic Busilla". Keskitason ei-anamorfinen kuva. Ei ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy