Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Dante's Peak

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1997Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 100145EAN: 5050582789348

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pier­ce Bros­nan on ehkäpä par­haas­sa roo­lis­saan, jos 007:ää ei ote­ta lu­kuun.

Pier­ce Bros­nan on ehkäpä par­haas­sa roo­lis­saan, jos 007:ää ei ote­ta lu­kuun. Tu­li­vuo­ren ak­ti­voi­tu­mi­nen uh­kaa, mut­ta kau­pun­ki­lai­set eivät ha­lua huo­noa jul­ki­suut­ta. Tois­taa Tap­pa­ja­hain tee­mo­ja. Jän­nittävä. Ei no­jaa yhtä vah­vas­ti laa­vaan kuin Vol­ca­no, jo­ka on ur­baa­ni ta­ri­na. Tämä lie­nee sit­ten maa­lais­ku­vaus.
Oh­jaa­ja har­kit­si ai­koi­naan geo­lo­gin uraa, mistä on var­maan­kin ol­lut etua. Ma­kean ame­rik­ka­lai­nen lop­pu pu­dot­taa pis­teitä. Lap­set saa­vat tie­tys­ti uu­den isän.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen suorastaan erinomainen kuva on ilahduttavan terävä ja väritoistoaan myöten luonnollinen. Eilispäivän flanellipaidat eivät värise ja roskakin on tuskin huomattavaa. Äänipuolella häviötön DTS-HD Master Audio tekee hyvää työtä tehostesirkuksen työjuhtana. Ekstraton. (PS/IJ)
12/02/2011
12/02/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy