Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pimp

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194057618

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lon­too­lai­nen su­tenöö­ri yrittää pyö­rittää hä­myistä bis­nestään ka­toa­vis­ta tytöistä, re­vii­ril­le tun­ke­vis­ta kii­na­lai­sis­ta ja mu­ka­na seu­raa­vas­ta do­ku­ment­ti­ryhmästä huo­li­mat­ta.

Lon­too­lai­nen su­tenöö­ri (oh­jaa­ja Ro­bert Ca­va­nah) yrittää pyö­rittää hä­myistä bis­nestään ka­toa­vis­ta tytöistä, re­vii­ril­le tun­ke­vis­ta kii­na­lai­sis­ta ja mu­ka­na seu­raa­vas­ta do­ku­ment­ti­ryhmästä huo­li­mat­ta. Kak­si en­simmäistä on kon­na­lef­fo­jen pe­rus­kau­raa, mut­ta vii­mei­sellä li­suk­keel­la ei ko­vin mon­taa vas­taa­vaa elo­ku­vaa ole kek­sit­ty kuor­mit­taa.
Miljöö on au­tent­ti­nen, näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set hy­viä ja ta­ri­na­kin funk­tio­naa­li­nen raa­pai­su elämää, mut­ta mu­ka­do­ku­men­taa­ri­mai­nen il­me te­kee ko­ko­nai­suu­des­ta mel­kois­ta hölmöi­lyä. Eri­tyi­ses­ti nuh­jui­ses­sa, mut­ta ei täy­sin selkä­ran­gat­to­mas­sa pää­hah­mos­sa oli­si po­ten­tiaa­lia pa­rem­paan­kin "y­rittäjä­ku­vauk­seen".

Kuva, ääni & ekstrat

Kohtuullinen kuva ei voita kauneuskilpailuja, mutta selviää nuhjuisista kohteistaan asiallisesti. Teknisesti hyvä ja sisällöllisesti osuvan karkea ääniraita. Ekstroissa elokuvaa parempi traileri ja kuvagalleria. (IJ)
23/01/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy