Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ikuisesti Lulu

Forever Lulu 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Mo­ni­vai­hei­nen ker­to­mus it­sensä myy­neestä kir­jai­li­jas­ta, jon­ka elämä me­nee avio­liit­toa myö­ten kat­kol­le, kun vuo­sien ta­kai­nen ex-­tyttöystävä il­mes­tyy ovel­le pa­ran­to­las­ta ka­rat­tuaan.

Mo­ni­vai­hei­nen ker­to­mus it­sensä myy­neestä kir­jai­li­jas­ta, jon­ka elämä me­nee avio­liit­toa myö­ten kat­kol­le, kun vuo­sien ta­kai­nen ex-tyttöystävä il­mes­tyy ovel­le pa­ran­to­las­ta ka­rat­tuaan. Kol­miod­raa­mak­si epä­tyy­pil­li­nen, mut­ta lop­pua koh­den roo­lit al­ka­vat vaih­del­la ja hah­mot ai­lah­del­la jo sii­hen mal­liin, että ymmär­rys lak­kaa. Lo­pul­ta elo­ku­va­na on epäus­kot­ta­va, ei niinkään lii­kut­ta­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Tummissa otoksissa kuva on ajoittain epämääräisen pehmeä, eikä värisävyjen toistokaan järin ihastuta. Valoisammissa otoksissa kuva on sitä vastoin vaivatta kohtuullinen, muttei edelleenkään vakuuttava. Ääniraita on toimivan selkeä, joskin kauttaaltaan vaatimattoman vivahteeton ja ponneton. DD5.1-ääniraita on valittava erikseen. Ekstroissa faktat ja hämmästyttävän paljastava traileri, jonka alusta olisi saanut leikattua mainion tiiserin. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: John Kaye
Pääosissa: Patrick Swayze Melanie Griffith
Tarina: John Kaye
Kuvaus: Dion Beebe
Musiikki: Serge Colbert

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy