Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Äkkikuolema

Sudden Death 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1995Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582938623

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ra­haa hi­moa­vat en­ti­set CIA-­mie­het ot­ta­vat pant­ti­van­geik­seen jää­hal­lil­li­sen Stan­ley Cu­pin lop­puot­te­lua seu­raa­maan tul­lei­ta fa­ne­ja, joi­den jou­kos­sa myös Yh­dys­val­tain va­rap­re­si­dent­ti ”­sat­tuu” ole­maan.

Ra­haa hi­moa­vat en­ti­set CIA-mie­het ot­ta­vat pant­ti­van­geik­seen jää­hal­lil­li­sen Stan­ley Cu­pin lop­puot­te­lua seu­raa­maan tul­lei­ta fa­ne­ja, joi­den jou­kos­sa myös Yh­dys­val­tain va­rap­re­si­dent­ti ”­sat­tuu” ole­maan. Päivän pe­las­taa pa­lopääl­likkö Jean-C­lau­de Van Dam­me san­ka­rin pu­nai­nen viit­ta hul­mu­ten.
Tiuk­ko­jen tril­le­rei­den pa­ris­sa kun­nos­tau­tu­neel­ta oh­jaa­jal­ta tämä on puo­li­vil­lai­nen esi­tys, mut­ta tah­ti­puik­ko hei­lah­te­lee sil­ti tässä­kin pal­kit­se­van na­pa­kas­ti. Die Har­dia ja Ih­me­miestä so­pi­vas­ti ka­na­voi­va jännä­ri tun­tuu nyt 20 vuot­ta en­si­kat­so­mi­sen jäl­keen yllättävän tuo­reel­ta ja in­ten­sii­vi­seltä ta­pauk­sel­ta. Jos taas san­ka­rin poi­ka vai­kut­taa ou­don tu­tul­ta on tähän hyvä se­li­tys: häntä näyt­te­levä Ross Ma­lin­ger näh­tiin pu­laan jou­tu­va­na lap­se­na Las­ten­tar­han kytässä ja uu­sio­per­heen ko­koa­va­na ker­sa­na elo­ku­vas­sa Une­ton Seatt­les­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva paranee kivasti aiemmasta DVD:stä, ja nyt filmirakeen lomasta löytyy kivasti yksityiskohtia. Hetkittäin rae menee aavistuksen yliterävöitetyn oloiseksi, mutta ikäisekseen jälki on mainiota. John Debneyn sävykäs musiikkiraita istuu tehtäväänsä tunnelman luojana kuin nakutettu. Aikaisemmalta DVD:ltä löytyi lisukkeiksi traileri ja faktaruutuja, mutta tämä julkaisu on ekstraton. (IJ)
26/01/2014
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy