Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Hard Corps

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203207EAN: 5051160194318

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyvä B-­luo­kan toi­min­tae­lo­ku­va ex-­so­ti­laas­ta, jo­ka pes­ta­taan en­ti­siä ko­ti­kul­miaan ko­hen­ta­van mus­tan lii­ke­mie­hen hen­ki­var­ti­jak­si.

Hyvä B-luo­kan toi­min­tae­lo­ku­va ex-so­ti­laas­ta (Jean-C­lau­de Van Dam­me), jo­ka pes­ta­taan en­ti­siä ko­ti­kul­miaan ko­hen­ta­van mus­tan lii­ke­mie­hen hen­ki­var­ti­jak­si. Toi­min­ta­jak­sot on to­teu­tet­tu, jos ei vai­kut­ta­vas­ti, niin ai­na­kin ver­rat­tain asial­li­ses­ti ja myös au­dio­vi­suaa­li­nen il­mai­su on ilah­dut­ta­van viit­se­liästä. Va­ka­vak­si toi­min­tae­lo­ku­vak­si tätä ei voi väittää, mut­ta on­nis­tu­neen po­ke­ri­naa­mai­nen vi­deo­viih­dy­ke tämä eh­dot­to­mas­ti on. Pai­koin näyt­te­lijöi­den ky­kyä pitää pok­kan­sa höl­mis­tyttä­vissä olo­suh­teis­sa täy­tyy suo­ras­taan ihail­la.
O­ma hil­pey­den ai­heen­sa on elo­ku­van dia­lo­gi, jo­ka tun­tuu vil­je­levän niitä ku­lu­neim­pia va­kiof­raa­se­ja kuin kun­nia­no­soi­tuk­se­na men­neil­le elo­ku­vil­la — tästä mal­lie­si­merk­kinä lo­pun höl­mis­tyttävä "My God, I'm too la­te" -heit­to. Sa­moin kun­nia­no­soi­tuk­sel­ta tun­tuu ta­ri­naan lei­vot­tu Bo­dy­guard­mai­nen ro­mans­si pää­mie­hen sis­kon (Vi­vi­ca A. Fox) kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Miellyttävän terävä, levollinen ja väritoistoltaan sekä hallittu että tyylikkään tumma ja lämminsävyinen kuva. Äänitaita on niin ikään korkeatasoinen ja yhtälailla tehosteiden kuin dialoginkin osalta ongelmaton. Musiikkiraita kaipaisi hieman lisää ytyä, mutta toimii silti kohtalaisesti. Ekstraton. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy