Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Go

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Re­ser­voir Dog­sin ja Pulp Fic­tio­nin me­nes­tys toi mark­ki­noil­le tul­van post­mo­der­ne­ja jän­ni­tys­fil­mejä, jot­ka oli lei­kat­tu ta­kau­tu­min ja sisäl­sivät hul­lu­ja kään­teitä.

Re­ser­voir Dog­sin ja Pulp Fic­tio­nin me­nes­tys toi mark­ki­noil­le tul­van post­mo­der­ne­ja jän­ni­tys­fil­mejä, jot­ka oli lei­kat­tu ta­kau­tu­min ja sisäl­sivät hul­lu­ja kään­teitä. Go on nuo­ri­soas­teen Pulp Fic­tion, mut­ta tar­peek­si oma­peräi­nen on­nis­tuak­seen. Tar­joaa tuo­rei­ta silmäyk­siä nuor­ten ra­ve-maail­maan.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy