Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Netflix

22 Jump Street

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2014Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­mat tyy­pit, sa­ma ta­ri­na ja uu­si kou­lu.

Sa­mat tyy­pit, sa­ma ta­ri­na ja uu­si kou­lu. Nyt col­le­geen siir­ret­ty ta­ri­na tun­tuu let­keämmältä ja vit­sit­kin aa­vis­tuk­sen vet­reäm­miltä, jo­ten jo­ta­kin ke­hi­tystä on pa­ris­sa vuo­des­sa ta­pah­tu­nut. Kyttä ja puo­li­kas lä­he­tetään tällä ker­taa so­lut­tau­tu­maan ylio­pis­to-o­pis­ke­li­joi­den pa­riin et­simään WhyP­hy-ni­mistä hit­ti­huu­met­ta — tai edes Wi-Fi-verk­koa. Lä­peensä hölmöä, mut­ta sa­mal­la pas­se­lin ai­vo­ton­ta viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. (IJ)
28/04/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy