Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lokakuun taivas

October Sky 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lo­ka­kuun tai­vas pe­rus­tuu Ho­mer Hic­ka­min kir­jaan Roc­ket Boys.

Lo­ka­kuun tai­vas pe­rus­tuu Ho­mer Hic­ka­min kir­jaan Roc­ket Boys (1998). Ky­sei­sen Na­san ast­ro­naut­ti­kou­lut­ta­jan ura al­koi puu­has­te­lul­la oma­te­kois­ten ra­ket­tien pa­ris­sa.
Fik­su ja läm­min to­si­ta­ri­na, joi­ta ei kos­kaan tehdä suur­tuo­tan­toi­na tar­peek­si. Tee­mat, uu­si/­van­ha, isä/­poi­ka, to­teu­te­taan rea­lis­ti­ses­ti. 1950-lu­vun mus­ta R&B soi me­huk­kaas­ti. Ja­ke Gyl­len­haal on vah­va pää­roo­lis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Pieteetillä tehty ääniraita. Rakettien suhinat on toteutettu aidossa tilatunnelmassa. Myös kaivoskuilujen kolinat ovat autenttisia. Hieman tasovärinää. 10 min. dokumentti, traileri, webbisivut, biografiat ja faktaruutuja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Joe Johnston
Pääosissa: Jake Gyllenhaal
Tarina: Homer H. Hickam Jr. Lewis Colick
Kuvaus: Fred Murphy
Musiikki: Mark Isham

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy