Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lokakuun taivas

October Sky 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lo­ka­kuun tai­vas pe­rus­tuu Ho­mer Hic­ka­min kir­jaan Roc­ket Boys.

Lo­ka­kuun tai­vas pe­rus­tuu Ho­mer Hic­ka­min kir­jaan Roc­ket Boys (1998). Ky­sei­sen Na­san ast­ro­naut­ti­kou­lut­ta­jan ura al­koi puu­has­te­lul­la oma­te­kois­ten ra­ket­tien pa­ris­sa.
Fik­su ja läm­min to­si­ta­ri­na, joi­ta ei kos­kaan tehdä suur­tuo­tan­toi­na tar­peek­si. Tee­mat, uu­si/­van­ha, isä/­poi­ka, to­teu­te­taan rea­lis­ti­ses­ti. 1950-lu­vun mus­ta R&B soi me­huk­kaas­ti. Ja­ke Gyl­len­haal on vah­va pää­roo­lis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Pieteetillä tehty ääniraita. Rakettien suhinat on toteutettu aidossa tilatunnelmassa. Myös kaivoskuilujen kolinat ovat autenttisia. Hieman tasovärinää. 10 min. dokumentti, traileri, webbisivut, biografiat ja faktaruutuja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Joe Johnston
Pääosissa: Jake Gyllenhaal
Tarina: Homer H. Hickam Jr. Lewis Colick
Kuvaus: Fred Murphy
Musiikki: Mark Isham

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy