Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Psych-Out – äärimmäinen trippi

Psych-Out 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­ri­can In­ter­na­tio­na­lin toi­nen LSD-ai­hei­nen, hä­vyttömän op­por­tu­nis­ti­nen elo­ku­va.

Ame­ri­can In­ter­na­tio­na­lin toi­nen LSD-ai­hei­nen, hä­vyttömän op­por­tu­nis­ti­nen elo­ku­va. Muu­sik­ko Jack Nic­hol­son et­sii kuu­ron tytön (Su­san St­ras­berg) vel­jeä (B­ru­ce Dern) Ash­bu­ry Haight­sis­sa. Jack ei ole lain­kaan us­kot­ta­va hei­lut­taes­saan ske­baa. Dean Stoc­kwell si­vu­roo­lis­sa. Door­sin le­vy­kan­si vi­lah­taa, vaik­ka bän­din tyy­li oli kau­ka­na hip­piaat­tees­ta. Mu­siik­ki on sentään Art­hur Lee –­pas­tis­sia. Vain Char­lie Man­son puut­tuu.
Ku­va on ra­kei­nen, mut­ta näyttää ai­ka hyvältä muu­ten.
Tark­ka ku­va­suh­de. Sel­keä mo­no­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri.

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy