Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Karhuveljeni Koda

Brother Bear 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 107726EAN: 7393834428809

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­rin juu­rin pe­rus­dis­neymäi­siin rat­kai­sui­hin luot­ta­va ani­maa­tio luo­la­mie­hen alus­ta, jo­ka in­kar­noi­tuu kar­huk­si.

Pe­rin juu­rin pe­rus­dis­neymäi­siin rat­kai­sui­hin luot­ta­va ani­maa­tio luo­la­mie­hen alus­ta, jo­ka in­kar­noi­tuu kar­huk­si. Kar­hu­lau­ma on haus­kas­ti to­teu­tet­tu. Pa­ras­ta elo­ku­vas­sa on se, kun hir­vet pu­hu­vat tur­kua. Toi­saal­ta kah­den hup­sun käyttö on jo ai­van liian ma­nee­ri­mais­ta Dis­neyllä. Mut­ta lap­set ra­kas­ta­vat tätä. DVD:stä jul­kais­tiin tam­mi­kuus­sa 2012 uu­sin­ta­pai­nos. Dis­neyl­le tyy­pil­li­seen ta­paan elo­ku­vat ovat vain määrä­tyn ajan myyn­nissä. Le­vy vas­taa aiem­paa sisällöltään.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Elokuvan ensimmäiset 24 minuuttia esitetään 1.76:1 –suhteessa. Elokuvan alkutekstien mukaan tämä johtuu siitä, että katsoja pääsee elokuvateatterin tunnelmaan. Aika erikoinen tapaus. Ekstroihin on tallennettu 3+11 min. ”poistettuja kohtauksia”, Taukin ja Tsoukin kommenttiraita, kaksi peliä, karhutarinoita, taidekatsaus, kolmen min. dokumentti äänitehosteista, poistettu laulu ja Phil Collinsin ”Transformation” alkuperäissanoin. (PS)
19/01/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy