Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hamekyttä

Big Momma´s House 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Toot­sie mus­tas­sa kuo­sis­sa.

Toot­sie mus­tas­sa kuo­sis­sa. Ta­ri­na ei ole us­kot­ta­va, mut­ta haus­ka. Pa­nee har­mit­te­le­maan Mar­tin Law­ren­cen tä­ti­hah­moa, jo­ka oli­si ol­lut it­sessään hyvä – naa­mioi­tu­mis­juon­ta oli­si kan­nat­ta­nut muut­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva, pientä rakeisuutta. Modernin äänekäs 5.1-raita. Yllättäen valikoista ei löydykään suomenkielistä tekstitystä. Kommenttiraita, 23 min. dokumentti, ruokaohjelmaa, kaksi poistettua kohtausta kommentein, kaksi musiikkivideota, 6 min. epäonnistuneita otoksia ja mainoksia. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Raja Gosnell
Pääosissa: Martin Lawrence
Tarina: Darryl Quarles Don Rhymer
Kuvaus: Michael D. O'Shea
Musiikki: Richard Gibbs

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy