Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Satukirjasto osa 1 – Päätön ratsumies/Prinssi ja kerjäläispoika

Disney Fables Vol. 1 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990/1949Kesto: 57 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 7393834448906

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­tu­kir­jas­ton en­simmäi­nen le­vy sisältää suo­raan vi­deol­le tuo­te­tut ta­ri­nat Mark Twai­nin kah­des­ta sa­mannäköi­sestä po­jas­ta, jois­ta toi­nen on kerjäläi­nen ja toi­nen prins­si sekä Was­hing­ton Ir­vin­gin Päättömästä rat­su­mie­hestä.

Sa­tu­kir­jas­ton en­simmäi­nen le­vy sisältää suo­raan vi­deol­le tuo­te­tut ta­ri­nat Mark Twai­nin kah­des­ta sa­mannäköi­sestä po­jas­ta, jois­ta toi­nen on kerjäläi­nen ja toi­nen prins­si (T­he Prin­ce and the Pau­per, 1990) sekä Was­hing­ton Ir­vin­gin Päättömästä rat­su­mie­hestä (T­he Le­gend of Slee­py Hol­low, 1949). Van­has­sa va­ra pa­rem­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohinainen ja pehmeä kuva. Selkeä ääniraita. Dubbaus suomeksi. Ekstroissa peli. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: George Scribner

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy