Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

After the Sunset – keikka Bahamalla

After the Sunset 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 111861EAN: 6438044015454

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pier­ce Bros­nan pärjää it­se asias­sa pa­rem­min muis­sa kuin 007:n osis­saan.

Pier­ce Bros­nan pärjää it­se asias­sa pa­rem­min muis­sa kuin 007:n osis­saan. Aloi­tus on har­vi­nais­ta herk­kua rea­lis­mis­saan, jo­ka on muis­ta keik­kae­lo­ku­vis­ta unoh­tu­nut: ti­mant­ti­ros­vot (pa­kol­li­se­na muu­sa­na eks­hi­bi­tio­nis­ti­nen Sal­ma Hayek) naut­ti­vat elämästä Ba­ha­mal­la, mut­ta ai­nai­nen hum­me­rin­syön­ti al­kaa puo­les­sa vuo­des­sa kylläs­tyttää. Var­kait­ten pa­ra­tii­si -e­lo­ku­van vei­ja­ri­mai­suut­ta ta­voit­te­le­van ta­ri­nan hyvä puo­li on se­kin har­vi­nai­nen seik­ka, että kaik­ki osa­not­ta­jat ovat pe­rin juu­rin sym­paat­ti­ses­ti esi­tet­ty, var­sin­kin kak­si­kon vas­ta­puo­li, FBI-a­gent­ti (Woo­dy Har­rel­son). Lop­pu­pe­lit tun­tu­vat hie­man lat­teil­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva tuntuu kärsivän liiallisesta Bahaman auringosta. Myöskään yksityiskohdat eivät pysy kasassa ainakaan kaihtimissa ja muissa horisontaalisissa pinnoissa. Rutiininomainen ääniraita. Ekstroissa 17 min. poistettuja kohtauksia, 5 min. epäonnistuneita otoksia, kommenttiraita, 70 min. dokumentti, 18 min. tv-show, 8 min. esikuvan haastattelua, 3 min. tehostevertailuja, traileri ja tv-mainoksia.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy