Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

After the Sunset – keikka Bahamalla

After the Sunset 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 111861EAN: 6438044015454

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pier­ce Bros­nan pärjää it­se asias­sa pa­rem­min muis­sa kuin 007:n osis­saan.

Pier­ce Bros­nan pärjää it­se asias­sa pa­rem­min muis­sa kuin 007:n osis­saan. Aloi­tus on har­vi­nais­ta herk­kua rea­lis­mis­saan, jo­ka on muis­ta keik­kae­lo­ku­vis­ta unoh­tu­nut: ti­mant­ti­ros­vot (pa­kol­li­se­na muu­sa­na eks­hi­bi­tio­nis­ti­nen Sal­ma Hayek) naut­ti­vat elämästä Ba­ha­mal­la, mut­ta ai­nai­nen hum­me­rin­syön­ti al­kaa puo­les­sa vuo­des­sa kylläs­tyttää. Var­kait­ten pa­ra­tii­si -e­lo­ku­van vei­ja­ri­mai­suut­ta ta­voit­te­le­van ta­ri­nan hyvä puo­li on se­kin har­vi­nai­nen seik­ka, että kaik­ki osa­not­ta­jat ovat pe­rin juu­rin sym­paat­ti­ses­ti esi­tet­ty, var­sin­kin kak­si­kon vas­ta­puo­li, FBI-a­gent­ti (Woo­dy Har­rel­son). Lop­pu­pe­lit tun­tu­vat hie­man lat­teil­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva tuntuu kärsivän liiallisesta Bahaman auringosta. Myöskään yksityiskohdat eivät pysy kasassa ainakaan kaihtimissa ja muissa horisontaalisissa pinnoissa. Rutiininomainen ääniraita. Ekstroissa 17 min. poistettuja kohtauksia, 5 min. epäonnistuneita otoksia, kommenttiraita, 70 min. dokumentti, 18 min. tv-show, 8 min. esikuvan haastattelua, 3 min. tehostevertailuja, traileri ja tv-mainoksia.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy