Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Hiipivää kauhua

Fear 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1996Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582905434

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ree­se Wit­hers­poon on rik­kaan uu­sio­per­heen kun­nol­li­nen tyttö, jo­ka is­kee silmänsä lu­tui­seen ja ai­van liian täy­del­li­seltä vai­kut­ta­vaan poi­kaan.

Ree­se Wit­hers­poon on rik­kaan uu­sio­per­heen kun­nol­li­nen tyttö, jo­ka is­kee silmänsä lu­tui­seen ja ai­van liian täy­del­li­seltä vai­kut­ta­vaan poi­kaan (Mark Wahl­berg). Järkähtämättömän rak­kau­den ja järk­ky­neen mie­leen yh­dis­telmä tar­joaa otol­li­sen lähtö­koh­dan viih­dyttäväl­le gen­re-e­lo­ku­val­le.
Te­hok­kaas­ti käyn­nis­tyvä jännä­ri on­nis­tuu pitämään pitkään ot­tees­saan, vaik­ka kaik­ki ai­nek­set ai­na syrjäi­sestä si­jain­nis­ta ja työ­nar­ko­maa­ni-isästä tei­ni­ka­pi­nal­li­suu­teen ja tee­ren­pe­lei­hin psy­ko­paa­tin kans­sa me­nevät­kin lä­hes täy­sin sap­luu­nan mu­kaan. Jo­ta­kin tuo­ret­ta on kui­ten­kin on­gel­ma­nuor­ten jen­gin sot­ke­mi­ses­sa mu­kaan ku­vioi­hin — vaik­ka näi­den or­kest­roi­ma lop­pu­rat­kai­su tait­tuu­kin enemmän koo­mi­sek­si kuin pe­lot­ta­vak­si. Tei­nid­raa­maa mauk­kaas­ti mu­kai­le­va syn­kis­te­ly kui­ten­kin toi­mii tätä en­nen hy­vin ja näyt­te­lijä­kaar­ti riittäi­si pitämään vielä hie­man tätä ri­sai­sem­man ja vi­ku­roi­vam­man pur­kin pin­nal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Korkeatasoinen kuva on kaikkea mitä toivoa sopii: tyylikkään tummasävyinen, väritoistoltaan luonteva, miellyttävän jäsentynyt ja virheettömän vakaa. Yllättäen mutta onnistuneesti hieman muinaisen Persian mystiikkaa - ja aavistuksen Conan barbaariakin - kanavoiva musiikkiraita pitää ääniraidan elävänä. Ekstraton. (IJ)
11/01/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy