Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Balladi Cable Hoguesta

The Ballad of Cable Hogue 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 78537EAN: 7321944112981

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pec­kin­pa­hin tär­keimmän elo­ku­van Hur­jan jou­kon rin­nais­teos sisältää sa­mo­ja tee­mo­ja, mut­ta nyt kat­so­taan pei­lin toi­sel­ta puo­lel­ta.

Pec­kin­pa­hin tär­keimmän elo­ku­van Hur­jan jou­kon rin­nais­teos sisältää sa­mo­ja tee­mo­ja, mut­ta nyt kat­so­taan pei­lin toi­sel­ta puo­lel­ta. Vil­li län­si on mur­tu­mas­sa uu­den ajan al­le. Kump­pa­nien­sa aa­vi­kol­le jättämä Cab­le Ho­gue (Ja­son Ro­bards) pe­las­tuu löytäessään vettä tär­keän pos­ti­vau­nu­rei­tin puo­les­ta vä­listä. Hyl­kiö aloit­taa me­nes­tyk­sekkään lii­ke­toi­min­nan ja saa pai­kal­li­sen pros­ti­tuoi­dun (S­tel­la Ste­vens) suo­sion. Pec­kin­pah näyt­ti hu­mo­ris­ti­sen ja hellä­mie­li­sen puo­len­sa ja ku­va­si sa­mal­la ä­lykästä in­di­vi­dua­lis­tin. Yrittäjä osaa myös luo­pua ja saa­vut­taa si­ten va­pau­den. Hie­no taus­ta­kaar­ti: Da­vid War­ner, St­rot­her Mar­tin, Slim Pic­kens, L.Q. Jo­nes.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, rakeisuuskin tuntuu istuvan hyvin ilmaisuun. Selkeä monoraita. Ekstroissa tuottajan ym. kommenttiraita, 27 min. dokumentti ja Peckinoah trailerigalleria.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy