Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Insomnia

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Me­men­tol­la va­kuut­ta­nut oh­jaa­ja Ch­ris­top­her No­lan ei ai­van pää­se ta­voit­tee­seen uu­sin­ta­ver­siol­laan, jo­ka ker­too lo­san­ge­li­lai­ses­ta et­sivästä ja tämän sot­keu­tu­mi­ses­ta kor­viaan myö­ten vyyh­teen, jos­sa omankä­den oi­keus ja tytön­sur­maa­jan sei­tit se­koit­tu­vat.

Me­men­tol­la va­kuut­ta­nut oh­jaa­ja Ch­ris­top­her No­lan ei ai­van pää­se ta­voit­tee­seen uu­sin­ta­ver­siol­laan, jo­ka ker­too lo­san­ge­li­lai­ses­ta et­sivästä (Al Pa­ci­no) ja tämän sot­keu­tu­mi­ses­ta kor­viaan myö­ten vyyh­teen, jos­sa omankä­den oi­keus ja tytön­sur­maa­jan (Ro­bin Wil­liams) sei­tit se­koit­tu­vat.
In­som­nia ylittää ta­va­no­mai­sen po­lii­si­ta­ri­nan kui­ten­kin sel­keäs­ti. Suo­ma­lais­ta kat­so­jaa miel­lyttää se, että ta­pah­tu­mat si­joit­tu­vat Alas­kaan, jo­ka muis­tut­taa poh­jois­mais­ta to­del­li­suut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Virheetön kuva toistaa varsinkin upeasti kuvatut sumukohtaukset suvereenisti. Ääniraita luo tilavaikutelmaa tyylikkäästi. Ekstroihin on tallennettu 44 min. dokumenttia, ohjaajan kommenttiraita, useita kohtauksiin sidottuja kommentteja, 3 min. poistettu kohtaus, pääsiäismuna ja still-kuvia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy