Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Meri sisälläni

Mar adentro 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 111922EAN: 6438044062250

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ih­mi­sen tun­teet pyö­rivät sa­mo­ja ra­to­ja oli fyy­si­nen ti­lan­ne mikä ta­han­sa sai­rau­den, iän tai so­siaa­li­luo­kan määräämänä.

Ih­mi­sen tun­teet pyö­rivät sa­mo­ja ra­to­ja oli fyy­si­nen ti­lan­ne mikä ta­han­sa sai­rau­den, iän tai so­siaa­li­luo­kan määräämänä. Kol­me­kym­mentä vuot­ta ne­li­raa­ja­hal­vaan­tu­nee­na maan­nut ga­li­cia­lai­nen me­ri­mies ha­luai­si ar­mo­mur­han, mut­ta kak­si nais­ta muut­taa ko­ko aja­tus­ra­ken­nel­man.
Hie­no, mo­der­ni es­pan­ja­lai­se­lo­ku­va. Hyvät ih­mi­set, mais­ta­kaa Ga­li­cian upei­ta val­ko­vii­nejä, ne ovat luul­ta­vas­ti par­hai­ta mitä ko­ko lou­nai­nen Eu­roop­pa tuot­taa. Ja kat­so­kaa sa­mal­la tämä elo­ku­va, Ab­re los ojos ja Ot­hers –­kau­hui­luis­ta tun­ne­tun chi­leläis-es­pan­ja­lai­sen, nuo­ren oh­jaa­jan hie­no teos. Os­car ja Gol­den Glo­be ul­ko­mai­ses­sa sar­jas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieno kuva, vaikka ajoittainen edge enhancement -vaivaa profiileja. Säästeliäästi, mutta tyylikkäästi reagoiva ääniraita. Ekstroissa 84 min. dokumentti ja kolme poistettua kohtausta (5,5 min.). (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy