Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lahjakas herra Ripley

The Talented Mr. Ripley 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Eng­lan­ti­lai­sen po­ti­laan oh­jaa­jan Pat­ri­cia Highs­mith -a­dap­tio ei ai­van täytä lu­pauk­siaan.

Eng­lan­ti­lai­sen po­ti­laan oh­jaa­jan Pat­ri­cia Highs­mith -a­dap­tio ei ai­van täytä lu­pauk­siaan. Hen­kilö­hah­mo­jen toi­min­ta jää hie­man yk­sioi­koi­sek­si.
Ho­mo­sek­suaa­li psy­ko­paat­ti, kroo­ni­nen va­leh­te­li­ja, Tom Rip­ley (Matt Da­mon) so­lut­tau­tuu mil­jonää­rin jat­sa­ri­po­jan ja tämän tu­le­van mor­sia­men seu­raan 1950-lu­vun Vä­li­me­rellä. Gwy­neth Palt­rowl­ta har­vi­nai­sen tyy­ni roo­li.

Kuva, ääni & ekstrat

Aikoinaan Scanboxin paras levy teknisesti. Traileri, sneak preview, biografiat, musiikkivideo, behind the scenes, soundtrackin tekoa ja ohjaajan audioraita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy