Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Game Plan

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 206707EAN: 8717418111427

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Walt Dis­ney Pic­tu­res -­tuo­tan­to ko­ko per­heel­le.

Walt Dis­ney Pic­tu­res -tuo­tan­to ko­ko per­heel­le. Pääo­sas­sa Dway­ne 'T­he Rock' John­son. Kan­nes­sa it­se kar­paa­si ja jo­ku pie­ni tyttö­nen. Lähtö­koh­dat ovat ko­vin hei­kot.
'T­he Rock' esittää Bos­ton Re­bel­sien huip­pu­jenk­ki­fu­taa­ja Joe King­ma­nia. Hän tu­tus­tuu yllättäen tyttä­reensä, jo­ta ei tien­nyt ole­van ole­mas­sa­kaan. Ko­ko­per­heen hömppää, jon­ka kat­so­mi­seen tar­vit­see ko­ko per­heen. Ja sil­loin kat­so­mi­sen voi­kin hoi­taa jo jo­ku muu. 'T­he Rock' näyt­te­lee ku­ten ni­mensä an­taa olet­taa­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Disney-varoilla saa hommat näyttämään ja kuulostamaan runsaasti arvokkaammalta kuin sisältö ikinä vaatisi. Ohjaaja Andy Fickmanin juontamia poistettuja kohtauksia (20 min), bloopereita huumoripitoisella kommentoinnilla (3 min), making of -henkinen dokumentti (20 min), kehitelty hehkutus Joe Kingmanista (5 min) ja alkutrailereita. (VA)
26/07/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy