Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wallander - Jokeri

Jokern 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: DTS6.1ES
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203543EAN: 6438044052558

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Par­hai­ta sar­jas­sa: mo­ni­vyyh­ti­nen ki­ris­tys­ta­ri­na kyt­kee yh­teen ame­rik­ka­lais­tyy­li­sen, oma­toi­mi­sen po­lii­sin, ka­ta­lan asia­na­ja­jan ja pa­ha­mai­nei­sen ra­vin­to­loit­si­jan.

Par­hai­ta sar­jas­sa: mo­ni­vyyh­ti­nen ki­ris­tys­ta­ri­na kyt­kee yh­teen ame­rik­ka­lais­tyy­li­sen, oma­toi­mi­sen po­lii­sin, ka­ta­lan asia­na­ja­jan ja pa­ha­mai­nei­sen ra­vin­to­loit­si­jan. Hyvää viih­dettä, vaik­ka ame­rik­ka­lais­ten po­lii­si­ta­ri­noi­den kli­seitä hyö­dyn­netään. Ehkä juu­ri sik­si: skan­di­naa­vi­ses­sa kä­sit­te­lyssä on an­nos enemmän rea­lis­ti­suut­ta ja lu­si­kal­li­nen vä­hemmän liial­lis­ta mie­li­ku­vi­tus­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeista filmiä on käytetty dokumentaarista tunnelmaa luomaan. Onnistuneesti. Selkeä ääniraita hakee aika vähän tilaa. Ekstroissa traileri ja biografiat. (PS)
03/05/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy