Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Thunderball - Ultimate Edition

Pallosalama 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6438044112269

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kul­ta­sor­men jäl­keen 007 oli kaik­kien huu­lil­la.

Kul­ta­sor­men jäl­keen 007 oli kaik­kien huu­lil­la. Pal­lo­sa­la­ma teh­tiin liian kii­reellä, mikä nä­kyy ta­sa­pai­not­to­muu­te­na. Sean Con­ne­ry on kui­ten­kin par­haim­mil­laan ja us­kal­taa tehdä pi­laa ima­gos­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää tarkemmalta ja vakaammalta, varsinkin vedenalaisissa kohtauksissa, vaikka jo DVD oli aika hyvä tässä suhteessa. Elokuvan alkupuolella tarkkaa katsoja vaivaantuu keinotekoisista tilaefekteistä, kun monoa on levitelty pitkin kanavia. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, 150 minuutin dokumentit ja vaihtoehtoinen vedenalainen taistelu (3 min.)(PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy