Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Croodit

The Croods 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112700386

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

C­roo­dit ovat ns.

C­roo­dit ovat ns. tui­ki­ta­val­li­nen luo­la­mies­per­he, jon­ka eloa sää­te­levät lu­ke­mat­to­mat kiel­lot ja elämää lä­pi­leik­kaa­va pel­ko kaik­kea uut­ta koh­taan. Nämä opit — ja isän mus­ke­lit — ovat pitä­neet per­heen hen­gissä ki­va­kau­den koet­te­le­mus­ten kes­kellä, mut­ta nyt suu­ren luon­non­mul­lis­tuk­sen kyn­nyk­sellä kaik­ki pe­lisäännöt tun­tu­vat me­nevän uu­sik­si. Uu­dek­si joh­to­hah­mok­si nou­see per­heen en­nak­ko­luu­lo­ton tytär, jo­ka yh­dessä uu­den sa­moi­li­jaystävänsä kans­sa näyttää van­hoil­le jää­ril­le, et­tei kaik­ki uu­si ole­kaan ai­na vaa­ral­lis­ta ja väl­tettävää.
Ma­da­gas­car-t­ri­lo­gian te­kijöi­den uu­sin elo­ku­va on kuin las­ten Ava­tar-seik­kai­lu, jos­sa fan­tas­ti­set miljööt ja ka­ra­mel­livä­rit lyövät kättä sa­dun ker­to­mi­sen ni­missä. Me­no on vauh­di­kas­ta, haus­kaa ja huu­mo­riaan myö­ten vet­reämpää kuin vaik­ka­pa muu­toin sa­man­hen­ki­sissä Ice Age -seik­kai­luis­sa. Ai­van Ma­da­gas­ca­rien len­toon ei kui­ten­kaan nous­ta. Ai­kui­sy­leisöl­le on tar­jol­la hu­pia anop­pia ja toi­saal­ta ap­piuk­ko/vä­vy­ko­ke­las-a­se­tel­maa lem­peäs­ti töl­vi­vien tem­paus­ten muo­dos­sa, eikä me­no muu­toin­kaan tun­nu ikä­ra­sis­ti­sel­ta.

Kuva & ääni

Komea kuva on terävä, karkkimaisen värikylläinen ja vauhdikkaimmillaankin moitteettoman vakaa. Alan Silvestrin musiikkiraita ja sopivan yrmy tehosteraita elävöittävät mukavasti tapahtumia. Alkuperäisraidalla kuullaan mm. Nicolas Cagea, Emma Stonea ja Ryan Reynoldsia.

Ekstrat

Ekstrojen tavanomaista antia edustavat traileri, sarja poistettuja kohtauksia ohjaajien alustuksin (8 min.) ja kokoelma DreamWorksin muiden elokuvien trailereita. Näitä mielenkiintoisempia lisukkeita ovat lopulta lapsille suunnatut luolapäiväkirja (6 min.), hahmojen piirto-ohjeet (35 min.) ja kooste elokuvan eläimistä (6 min.). Boksi sisältää myös elokuvan DVD-version. (IJ)
16/02/2014

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy