Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Wallander – ampuja

Skytten 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: DTS6.1ES
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 225667EAN: 6438044238259

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hen­ning Man­kel­lin luo­maan po­lii­si­sar­jaan pe­rus­tu­van tv-e­lo­ku­va­sar­jan kan­sainvä­li­sin ja toi­min­nal­li­sin jak­so Am­pu­ja pi­ristää selväs­ti vai­suh­koa vai­het­ta elä­nyttä ko­mi­sa­rio Kurt Wal­lan­de­ria.

Hen­ning Man­kel­lin luo­maan po­lii­si­sar­jaan pe­rus­tu­van tv-e­lo­ku­va­sar­jan kan­sainvä­li­sin ja toi­min­nal­li­sin jak­so Am­pu­ja pi­ristää selväs­ti vai­suh­koa vai­het­ta elä­nyttä ko­mi­sa­rio Kurt Wal­lan­de­ria.
Tark­ka-am­pu­ja nap­sii pik­ku­ri­kol­li­sia Ys­ta­din ka­duil­la. Tut­kin­ta joh­taa nuo­ru­kai­sil­le lait­to­mia asei­ta myy­vien dii­le­rei­den kaut­ta lat­via­lai­sen ma­fia­po­mon pa­keil­le.
Po­lii­si­ko­ke­laan prob­le­maat­ti­nen isä­suh­de tuo sy­vyyttä ta­ri­naa. Ruu­mii­ta syn­tyy ai­na­kin kym­me­nen, mikä on ai­ka poik­keuk­sel­lis­ta. Vä­ki­val­lal­la ei kui­ten­kaan mässäillä, ja me­no on jän­nittävää. Välttämättä uu­si lin­ja ei ole ruot­sa­lais­ten dek­ka­rien van­nou­tu­nei­den ystä­vien mie­leen, mut­ta se on kaik­ki tyyn­ni ter­ve­tul­lut. Sik­si tah­meaa ter­van­juon­tia sar­ja al­koi jo ol­la.
Ri­kol­lis­ten jou­kos­sa ka­ris­maat­ti­sim­man roo­lin te­kee suo­ma­lai­nen Ant­ti Rei­ni, jo­ka on vas­tikään ol­lut jul­ki­suu­des­sa Va­res-pes­tinsä vuok­si. Rei­nillä on ol­lut ky­syntää Ruot­sis­sa ai­na var­hais­työstään, Jan Troel­lin oh­jauk­ses­ta Il Ca­pi­ta­no (1991), saak­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kanaviinsa nähden vaisuhko ääniraita. Ekstroissa sarjan trailerit. (PS)
01/04/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy